Lokaljakt

Då den blivande maken i vårt förhållande är utbildad kock från grunden har han både kunskap och god smak nog att kunna komponera vår perfekta bröllopsmeny och dessutom har massor av kockkontakter bestämde vi oss för att hyra in kockar och laga maten på plats, vilket gjorde att ett av kraven då vi letade lokal var att vi skulle kunna laga mat till alla gäster där både i förväg och under kvällen.

Vi var runt och tittade på sju festlokaler i olika prisklass och med skiftande skick, allt från ett gigantiskt slott till en liten trång sportstuga mitt ute i skogen. Till slut hittade vi vår lokal: En bydgegård som låg ganska lokalt i Varberg, som var trivsamt liten och erbjöd alla de faciliteter vi krävde.

I budgeten kunde vi plocka bort runt sextusen från posten för lokal och istället trycka in samma summa under posten "dekoration".

Köket i lokalen höll industristandard, och skåpen var välfyllda med glas, bestick och tallrikar för samtliga rätter och drycker. Några frågetecken kvarstår dock: Vi vill hemskt gärna duka för gästerna i små "öar" och inte i det traditionella "E-et" som man ser på så många bröllop. Dock så innebär vår "ö-dröm" att borden kommer att uppta något mer plats, något som vi är osäkra på om lokalen sväljer. Vi kommer att lösa detta genom att under hela processen göra två pararella bordplaceringar och under dagen innan när vi dukar och fixar i lokalen, helt enkelt prova båda varianterna och se vilken som blir bäst.

Ungfär såhär roligt tyckte J att det var att leta lokaler (notera dock thermosen med kaffe och kanelgifflarna - helt omysigt var det inte):

Kommentarer
Postat av: M

Gillar verkligen din blogg och på sättet du skriver..Länkar från min blogg, hoppas det är oki..annars säg till så tar jag bort länken.



Ha en bra kväll

2009-11-15 @ 19:23:56
URL: http://28juli2010.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0