Tema - nödvändigt ont eller grädde på moset?

Jag och J satte oss ner en kväll med papper och penna för att bestämma i vilket tema vårt bröllop ska gå. Vi ville ha ett tema som speglade oss och som var lite annorlunda, utan att vara för annorlunda (inget undervattensbröllop eller annat avvikande).  När vi funderade kring tema ville vi hitta något som var en gemensam koppling för oss, något som beskriver oss båda, men också vårat förhållande.


Efter att ha googlat efter bröllopsteman och hittat både det ena och det andra, snubblat över "sagobröllop" (är inte alla bröllop det ändå?), "rockbröllop" eller "bröllop på natten"  kom vi fram till att våra liv kretsar kring möten, styrelsesammanträden, stämmor och valmöten (låter inte så upphetsande, kanske). Men för oss föll det sig naturligt att låta mötesformalia genomsyra bröllopet. Det var ju i styrelserummen som vi först möttes! Temat innebär inte att vi kommer att ha votering vid vigseln eller att toastmastern ("talman") kommer att ha en avgörande utslagsröst vid eventuella problem under festen, det är mer en rolig twist, kan man säga. En helt sjuk twist, inser jag ju nu när jag skriver om det, men som sagt - för mig och J är det självklart!

Utöver ovanstående tema så kommer vårt bröllop liksom alla bröllop med självaktning självklart även ha ett färgtema som genomsyrar allt lull-lull. På vårt bröllop blir det: Rosa, brunt och champagne/guld.


Kommentarer
Postat av: rebecca

Wow, vad mysigt med ett unikt tema :)

2009-12-09 @ 22:49:56
URL: http://rebeccainabox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0